De competitievrije “Corona” periode is benut om de component van het wedstrijdprogramma op de website volledig te vernieuwen, iets waar we erg blij mee zijn.

Voorheen was het een vrij omslachtig, ook kwetsbaar, systeem om vanuit Sportlink het competitieschema op de website te zetten en ook te beheren. Nu kan een download uit Sportlink (het competitiebeheerprogramma van de KNVB) rechtstreeks geüpload worden op de website door Wedstrijdzaken. Ook het beheer van de wedstrijden is een stuk gebruikersvriendelijker geworden.

De nieuwe component is ontwikkeld na overleg met Rudy Dekker, van Wedstrijdzaken, door Laurens Bakker van het bedrijf Laurens Ontwikkelt. De testen zijn goed verlopen en inmiddels is de nieuwe component ook actief op de site. Het weliswaar beperkte (concept) wedstrijdprogramma werd in een mum van tijd ingelezen en correct weergegeven op de site: https://www.vvgorecht.nl/wedstrijden/programma. Ook de uitslagen staan er weer op: https://www.vvgorecht.nl/wedstrijden/uitslagen.

Wat nog wel een vervelend dingetje is, is dat de wedstrijden van het eerste team zonder de aanduiding 1 in het schema staan. Dus bijvoorbeeld "Pelikaan S 1 - Gorecht 1", levert "Pelikaan S - Gorecht" op, net als op Voetbal.nl. Erg vervelend, er kan bijvoorbeeld niet gezocht worden op het programma of uitslagen van Gorecht 1, de andere teams lukt wel. We gaan dit nog uitzoeken en verbeteren. Het ligt in ieder geval niet aan deze nieuwe component maar lijkt door Sportlink te komen en de manier waarop de eerste teams hierin aangevenen worden. Helaas moeten we dit vooralsnog met de hand aanpassen.

Tot slot, zijn ook de teampagina's op de site vernieuwd en klaargemaakt voor het seizoen 2020-2021..........

Met vriendelijke groeten namens de mediacommissie,

Karel Holen
karelholen

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop