Voor het aankomende seizoen is ook een assistent-trainer aangetrokken voor het eerste elftal: Eduard Zuidema. Eduard heeft jaren in het eerste van LEO uit Leens gevoetbald, en hij is in het bezit van de licentie Uefa C. Eduard is erg gemotiveerd om samen met de hoofdtrainer er een mooi seizoen van te maken.

De eerste indrukken na 2 trainingen zijn positief te noemen, zeker als je de Corona-omstandigheden meetelt. Een echte partij kan nog niet gespeeld worden, maar het is een verademing als je weer een gretige groep bezig ziet na het voetballoze gedoe van de afgelopen maanden.Op een enkele lichte blessure na was de voltallige nieuwe selectie in actie te zien. Een selectie van 24 man, want keeper Yuri Tepper is toegevoegd aan de 23 die al bekend gemaakt zijn.
Mooi om te zien is ook dat de nieuwelingen zich moeiteloos lijken aan te passen en dat de sfeer in de groep geweldig is Er staan nu nog 2 dinsdagtrainingen op de rol, daarna vakantie.

Op 11 augustus zal de training hervat worden ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. We hopen ook binnen afzienbare tijd de competitie-indeling en het wedstrijdprogramma te krijgen. Zodra er nieuws te melden is hoor je het.

Alles Corona Volente uiteraard!

Met vriendelijke groet, mede namens de TC (Dick Jager),

Harry Hoeksema
HarrieHoeksema

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop