Na het hele rare en abrupte einde van het vorige seizoen, is er achter de schermen door onze nieuwe trainer Hans van der Ploeg een nieuwe selectie geformeerd. Uiteraard na overleg met de trainers van het 2e, A1 en de TC.

Interessant is dat er na het vertrek van Ron, Sjoerd, Stijn, Jermo, Yannick, Jos en Luuk twee spelers van buitenaf bijkomen en 5 uit de eigen gelederen toegevoegd zijn. Op zich knap dat wij als club 2 A-junioren kunnen laten doorstromen en 3 spelers uit het 2e kunnen toevoegen. Dat is nou de veerkracht die in de vereniging zit, daar mogen we trots op zijn.
De broer van Twan Boersma, Bas, is van FC Zuidlaren gekomen en Stefan Bolt is met de nieuwe trainer van Drachtster Boys overgekomen. Uit JO19 stromen Miska Scheepsma en Christof Otten door, het 2e levert "terugvanweggeweest" Gerben Bouwman, Bart Steenbergen en Ruben ter Haar:

Selectie v.v. Gorecht 1 2020/2021

1 Willem Bouwkamp
2 Niels Koning
3 Robbert Oosterhuis
4 Harmen Meijering
5 Thijs Hekman
6 Rutger Koning
7 Jorrit Jansen
8 Rick Bruns
9 Twan Boersma
10 Sven Hazewinkel
11 Michel Koopman
12 Sander Nooi
13 Gerben Bouwman (vanuit het 2e)
14 Bob Poorta
15 Sam Niewold
16 Nick Janzen
17 Stefan Bolt (Drachster Boys)
18 Wout van der Velde
19 Bart Steenbergen (vanuit het tweede)
20 Bas Boersma (v.v. Zuidlaren)
21 Miska Scheepsma (vanuit O 19)
22 Christof Otten (vanuit O 19)
23 Ruben ter Haar (vanuit het 2e )

Van de oude selectie blijven er 16, zodat we met 23 spelers het nieuwe seizoen ingaan. Een seizoen waarvan we hopen dat Corona niet nog een keer spelbreker wordt en waarvan op dit moment nog niet exact duidelijk is wanneer en hoe het zal beginnen.
We zijn wel weer toe aan ons zaterdagse potje voetbal, ik wel tenminste.
Aanstaande dinsdag begint trainer Hans van de Ploeg met spelers en staf aan de eerste training. Dan worden de eerste stapjes gezet op weg naar een hopelijk mooi seizoen, waarin we kunnen genieten van ons geliefde voetbalspel, van elkaar en van onze mooie club!

Ziejoezoen,

Harry Hoeksema