Onze voorzitter Bauke van Stempvoort had reeds eerder binnen het bestuur kenbaar gemaakt dat dit zijn enige termijn als voorzitter van VV Gorecht zou blijven en hij bij de volgende ALV wilde stoppen. Reden genoeg om direct naar een opvolger te zoeken, temeer daar het hoofdbestuur ook nog steeds een secretaris ontbeert.

Inmiddels heeft het bestuur voor de rol van voorzitter een opvolger bereid gevonden in de persoon van Mariska Sloot. Mariska is genoegzaam bekend van de Harense en Groningse politiek waarbij ze voor de gemeente Haren als wethouder ook Sport onder haar beheer had. Voetbaltechnisch is Mariska aan de club gelieerd vanwege haar man Arjan en ook haar dochters hebben allebei ooit in ons zwart-wit rondgerend.
De komende zomerperiode gaan we benutten om Mariska vast mee te laten lopen, toewerkend naar een mogelijke competitiestart waarvan we nog niet helemaal weten wanneer en hoe en die dus organisatorisch veel zal vragen van het bestuur.
Uiteraard zal de nieuwe voorzitter pas formeel worden aangesteld tijdens de algemene ledenvergadering, te verwachten rond oktober.

Mede namens het bestuur,

Frans Schmidt, (interim) secretaris