Het fonds Gehandicaptensport heeft i.v.m het coronavirus besloten om de landelijke deur-aan-deur collecte te annuleren, dit voor een ieders veiligheid. We proberen om toch, digitaal, nog een mooi bedrag op te halen door deze QR-code zo veel mogelijk te delen, of klik direct op: https://qrcode.ideal.nl/qr7.ideal.nl/9581b648-6e79-42bb-b416-c9bde0b04395 voor je bijdrage!!

Van 29 maart t/m 4 april 2020 is de landelijke collecteweek van het Fonds Gehandicapten Sport. Deze instantie zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken. Vv Gorecht weet uit ervaring hoe belangrijk het sporten is voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking daarom zetten wij ons in om te gaan collecteren. Door de huidige omstandigheden kunnen de collectanten niet bij u aan de deur komen.
Daarom hebben we samen met het Fonds Gehandicapten Sport bedacht om digitaal bij u ‘langs te komen’ met een eenvoudige vraag: Tik ’n Euro. Een klein bedrag kan namelijk al een groot verschil m
Scan de QR-code, of klik de link: https://qrcode.ideal.nl/qr7.ideal.nl/9581b648-6e79-42bb-b416-c9bde0b04395 en vul elk gewenst bedrag in:

200317 QR code Fonds gehandicaptensport 200317 Legitimatie Fonds gehandicaptensport

Ook kunt u de QR-code in uw eigen netwerk (Mail/Facebook/Instagram) versprijden.Een deel van de opbrengst zal wederom ten goede komen aan ons eigen G-voetbalteam! Uiteraard kunt u ook voor informatie bij ons terecht over het aangepast voetballen via gvoetbal@vvgorecht. nl of de informatie op de website https://www.vvgorecht.nl/g-voetbal.

Ik wil jullie allen hartelijk bedanken voor de intentie om te gaan collecteren. We hopen dat volgend jaar alles weer normaal is en dan doe ik graag wederom een beroep op jullie.

Hartelijke groet,

Astrid van der Steeg-Peterson
AstridvdSteeg
Coördinator g-voetbal
tel: 050-5346982 (op ma-di en vrijdag)
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop