Afgelopen donderdag, 24 oktober, werden wij opgeschrikt door dit bericht.

We kenden hem vooral als kritisch voetballiefhebber en uiteraard als supporter van zijn kleinkinderen Sven, Anouk, Yorn en Sam. Maar ook achter de schermen heeft Harke zich altijd actief ingezet voor de club, de laatste jaren maakte hij deel uit van onze schoonmaakploeg.
Het afgelopen jaar werd hij al gemist in deze ploeg van gedreven vrijwilligers die ervoor zorgen dat alle kleedkamers en het clubhuis telkens weer schoon en opgeruimd zijn, Harke kampte namelijk met gezondheidsproblemen. Fysiek ging het niet meer, hoewel de wil er nog altijd was.

We zullen hem gaan missen en zijn dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan voor de club. De familie heeft dit prachtig verwoord in de rouwkaart:

“Tot het laatste toe wilde je leven, door je sterke wil hiertoe gedreven.
Je geest nog op volle kracht, maar over je lichaam had je geen macht.”

Rouwkaart Harke Bos2

Het bestuur van de vv Gorecht wenst de families Hazewinkel-Bos en Niewold-Bos veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Erik Koning (secretaris)
ErikKoning