Hieronder vindt u informatie over het trainingsrooster voor 2019-2020, de start van de trainingen, de start van de wedstrijden, de startavond voor de jongere jeugd, pasfoto's voor de jeugd van Onder 13 en ouder en het Spelregelbewijs voor de jongens/meiden uit 2002. 

Trainingsrooster

Het trainingsrooster met een lijst van contactgegevens van de trainers, is klaar: zie trainingsrooster.

Start trainingen

- JO19-1/2, JO17-1/2, JO15-1/2, JO13-1/2 en de MO19, MO17, MO15-1/2 en MO13 starten op maandag 19 augustus of dinsdag 20 augustus, tenzij de trainer anders communiceert.

NB. De JO13 en MO13 trainen ook op woensdag 21 augustus en daarna verwachten we de meiden/jongens om 20.30 uur nog terug voor de startavond samen met hun ouders/verzorgers.

- JO19-3, JO17-3, JO15-3 en JO15-4 starten op maandag 26 augustus met de trainingen.

- JO7 tot en met JO12 teams en de MO11 starten met de startavond op woensdag 21 augustus, zie het programma van de startavond en vanaf 26 augustus gaan deze teams trainen volgens het nieuwe trainingsrooster.

Bekerwedstrijden

Alle jeugdteams (behalve JO7) gaan bekercompetitie spelen. De bekerwedstrijden zijn op zaterdag 31 augustus, 7 en 14 september tenzij het team in een kleine poule is ingedeeld. De bekerwedstrijden worden op 10 augustus door de KNVB op voetbal.nl gepubliceerd, maar let op: de tijden kunnen nog veranderen, want na de publicatie van de KNVB moeten de wedstrijdsecretarissen de wedstrijdplanning op de sportparken nog rond maken.

Competitie

De comptitie voor alle jeugdteams start op 21 september, ook voor de JO7-teams. De wedstrijdplanning wordt op 18 augustus door de KNVB gepubliceerd, en ook daar geldt dat de tijden nog kunnen veranderen, want de wedstrijdplanning op de sportparken moet nog rond gemaakt worden. 

Pasfoto's voor spelers/speelsters in JO13/MO13 en ouder, dat wil zeggen voor jongens/meiden die geboren zijn in 2007 of eerder.

Alle spelers/speelsters die in JO13/MO13 of een ouder team spelen moeten een foto waarop ze herkenbaar zijn (soort pasfoto) op hun digitale spelerspas hebben staan. In voetbal.nl kun je zien of je een goede foto hebt. Het uploaden van de foto of het aanpassen van de foto kan in principe via voetbal.nl maar het hangt er van af welk mailadres als hoofdmailadres staat ingesteld, want personen onder 16 mogen niets wijzigen zonder toestemming van hun ouders/verzorgers. Dus als het niet lukt om zelf een foto te uploaden of om een foto aan te passen, dan kun je je foto per mail versturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vanaf JO13 en MO13 kan de scheidsrechter de spelerspassen controleren, en kijkt hij/zij of de goede jongens/meiden op het veld staan, dus zorg er voor dat je voor de eerste wedstrijd een foto toevoegt. 

Spelregelbewijs

Een aantal spelers/speelsters uit 2002 of ouder hebben hun spelregelbewijs nog niet gehaald. Ze hebben hierover op 6/7 augusuts een mail ontvangen. Ze moeten het spelregelbewijs afronden voordat het nieuwe seizoen van start gaat. Wanneer de speler/speelster het spelregelbewijs niet heeft gehaald voor 26 augustus, dan kan het gevolg zijn dat de trainer de desbetreffende speler niet opstelt voor de wedstrijden. 

Kleding nieuwe leden en leden die nu spelend lid zijn geworden 

Nieuwe jeugdleden krijgen bericht van de kledingcommissie wanneer ze hun kledingpakket kunnen ophalen (tas met trainingspak en vv Gorecht kousen, te dragen op de wedstrijddagen). Ook leden die afgelopen seizoen nog trainend lid waren en nu wedstrijden gaan spelen, krijgen bericht van de kledingcommissie. 

Teams

Alle teams hebben een eigen teampagina waar de teamsamenstelling staat vermeld en waar later ook de gegevens van de leiders aan toegevoegd worden.

Overzicht jeugd-teams: https://www.vvgorecht.nl/jeugdmenu

Overzicht meiden-teams: https://www.vvgorecht.nl/meiden

Hoofden jeugdopleiding Robbie Wentink (JO17/JO19), Chris Gunnink (JO7 tm JO15), Marcel Mooibroek/Martin Bartels (meiden/vrouwen-teams)
en Peter Kerkhof/Karin de Jonge namens de jeugdcommissie 

NB. Alle jeugdleden en ouders/verzorgers hebben maandagavond 12 augustus een mail ontvangen met een link naar het trainingsrooster en deze informatie. Het kan zijn dat deze mail in de spam terecht is gekomen als u de mail niet direct kunt vinden. 

 

 

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshop

webshop