Via deze weg wil ik iedereen waar ik mee heb samengewerkt, heel erg bedanken voor mijn geweldige tijd bij VV Gorecht.

In zo’n lange periode werk je als trainer/coach samen met tal van vrijwilligers, leiders en collega-trainers dat het onmogelijk is om iedereen recht te doen en bij naam te noemen. Ik wil de vereniging in ieder geval bedanken voor alle kansen die mij geboden zijn. Dat begon al aan de Oosterweg en ging door toen ik trainerscursussen mocht volgen, een voetbalschool mocht starten en de stap naar de senioren mocht maken.

Als trainer/coach bij de senioren is je houdbaarheid beperkt. Spelers gaan namelijk geen leeftijdscategorie meer omhoog maar hebben natuurlijk wel periodiek een nieuwe trainer nodig. Dit betekent dat ik voor nu afscheid moet nemen, maar dat deuren zich daardoor gelukkig ook altijd blijven openen.

Gorecht bedankt!

Jorick de Haan