Onderstaand een bedankje van de studenten van de Hanzehogeschool.

Hun eindrapport zal in de maartvergadering (maandag 25 maart) binnen het bestuur besproken worden. Leden die een digitale versie willen ontvangen, kunnen (bij afwezigheid van een secretaris) een mailtje naar mij sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Bauke van Stempvoort,

Voorzitter v.v. Gorecht.

Beste betrokkenen bij v.v. Gorecht,

wij (Hugo en Daan) hebben Gorecht gedurende 9 weken gevolgd en zijn uiteindelijk met een mooi organisatieadvies gekomen! Wij zijn erg positief ontvangen en hebben erg genoten van de samenwerking. Het advies is in handen van de vereniging en ligt uitgeprint in de kantine dus neem gerust een kijkje. Via deze weg dus nog een enorm bedankt naar alle betrokkenen binnen deze mooie vereniging!

Vriendelijke groeten en graag tot ziens!

Daan van Dieren en Hugo Bosscher

Hanzehogeschool Groningen