De actie van RTV Noord voor de voedselbank loopt aan z'n eind. Zaterdag was de grote finale van de actie bij v.v. Gorecht onder leiding van Henk de Haan en Klaas van der Velde. Tegen 12:00 uur werden de laatste containers door Van der Woude opgehaald bij C1000 om daarna door te rijden naar het clubhiuis van vv Gorecht waar de opbrengst van de actie op containers klaar stond.

henkdehaan klaasvandervelde hoofdsponsors  gorecht wim paul

Wethouder Theo Sieling was bij het clubhuis aanwezig om mee te helpen met inladen van de enorme hoeveelheid voedsel die door leden, sponsoren en door alle andere mensen is binnengebracht.

thoesieling  paulvanweingh theosieling

Drie weken geleden tipte Diny Does de Businessclub van vv Gorecht over de actie van RTV Noord. Het bestuur van de Businessclub van vv Gorecht, Paul Van Weringh en Emiel Nuver hebben direct de actie op touw gezet en hebben de hele actie tot in de puntjes gecoördineerd. De Businessclub beschikt over een groot zakelijk netwerk waar van gebruik wordt gemaakt voor het organiseren van dergelijke evenementen.
Door ook gebruik te maken van de nieuwe digitale systemen die onlangs zijn opgeleverd en de nauwe contacten die de Mediacommissie heeft met de pers is de tip van Diny uitgegroeid tot een van de grootste campagnes die vv Voetbal Vereniging Gorecht Haren tot nu toe heeft gedaan voor een goed doel.

laden bi c1000  voedselpakketten rodedozen

Vv Gorecht wist uiteindelijk 10 pallets vol voedsel op te halen waarmee een structurele bijdrage geleverd is aan de actie van RTV Noord. Natuurlijk gaat de dank uit naar iedereen die mee heeft geholpen bij het inzamelen van de boodschappen, maar de grootste dank gaat natuurlijk uit naar de honderden mensen en tientallen bedrijven die het voedsel beschikbaar stelden.

image  image 4

Vandaag zal RTV Noord voedselpakketten gaan samenstellen. Producten die niet iedereen nodig heeft, zoals babypoeder en luiers, gaan niet in de pakketten. Die worden eerlijk verdeeld over de negen voedselbanken. Ook zo'n honderd ov-dagkaarten worden over de voedselbanken verdeeld.