Voetbalvereniging Omlandia organiseert op donderdag 21 februari 2019  i.s.m. Frans Hoek Sport een keepersdag voor jeugdkeepers, jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot 16 jaar.

Op de velden van Omlandia verbeter je s'ochtends jouw techniek en inzicht. Je wordt getraind door professionele keeperstrainers van Frans Hoek Sport.

En de ruim 100 deelnemers strijden vervolgens s'middags om de titel "Beste keep(st)er van district Noord". De finalisten en nummers 2 van een groep + alle meisjes en dames per district gaan door naar de voorronde/finales voor de eindstrijd van de "Beste keeper van Nederland.

De kosten voor de keepersdag bedragen € 19,90 per persoon. Dat is inclusief lunch en t-shirt.

Al met al belooft het een onvergetelijke dag te worden.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website: keepersdag.vvomlandia.nl

De inschrijving wordt pas definitief als je het verschuldigde inschrijfgeld van 19,90 euro hebt overgemaakt op de bankrekening van de voetbalvereniging Omlandia:

NL36 INGB 0006 1067 83 t.n.v. R. Krol onder vermelding van ‘Keepersdag en je voor- en achternaam’.

Alle deelnemers krijgen een bevestiging en meer informatie wordt per e-mail opgestuurd.

Aan de jeugdcommissie en/of jeugdkeeperstrainer het verzoek de jeugdkeepers op de hoogte te brengen van de keepersdag. Zou u tevens onze keepersdag op uw website willen vermelden en bijgevoegde poster op willen hangen in uw kantine?

Met vriendelijke groet,

R. Krol