Afgelopen zondagochtend vond de allereerste training plaats van de MO14-Groningen-Trainingsgroep (zie het eerdere bericht hierover) van SC Heerenveen Vrouwen.

Door Martin Woltman

Isabel, Sol, Eva en Meike trainen dit hele seizoen dus in deze groep van in totaal geselecteerde 14 meiden uit de regio/provincie Groningen (naast de MO14-Heerenveen-Traingsgroep voor de provincie/regio Friesland). Daarmee maken onze vier Gorecht-meiden (tenminste) dit seizoen dus deel uit van de opleiding van SC Heerenveen Vrouwen. De trainingen worden verzorgd door twee speelsters van het Eredivisie-Vrouwen-team van Heerenveen. Na deze eerste pittige maar goede training (waar het tempo en het niveau continu heel hoog lag) werden de meiden verrast met de mededeling dat ze als ballenmeisje mogen fungeren tijdens de wedstrijd Heerenveen-Ajax op vrijdag 12 oktober in het Abe Lenstra-stadion.

Op de foto vlnr Meike, Sol, Eva en Isabel. Gisteren nog in eigen traingingskleding, vanaf de volgende keer iedereen in officieel Heerenveen-tenue.

Zie ook Facebook: sc Heerenveen Vrouwen

trainingbijheerenveen                               
trainingbijheerenveen1

 

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshop

webshop