Hoe kunnen jullie de afgelaste wedstrijden nog inhalen?

Beste leiders/trainers en spelers/speelsters van B3, C4, C5, D3, D4, E2, E3, F4, F5, F6, MB1 en MC2,

Jullie spelen allemaal een najaarsreeks, dat betekent dat deze wedstrijden nu afgerond moeten worden voor de winterstop. In het voorjaar namelijk worden jullie in een nieuwe poule ingedeeld en start er een nieuwe reeks wedstrijden.

Jullie hebben nog niet alle wedstrijden van de najaarsreeks gespeeld. Er staan nog wedstrijden open vanwege afgelastingen. Een aantal wedstrijden worden op 14 december a.s. gespeeld, maar zelfs dan hebben jullie nog een wedstrijd uit de reeks niet gespeeld. We hebben vandaag van de KNVB gehoord dat de KNVB die wedstrijden NIET gaat inplannen. Wanneer jullie deze wedstrijd alsnog willen spelen om de najaarsreeks af te ronden moeten jullie als teamleider(s) zelf ACTIE ondernemen!

Onderaan dit bericht staan de wedstrijden waar het om gaat.

1. Neem contact op met de tegenstander (kijk op website tegenstander voor contactgegevens teamleider of wedstrijdsecretariaat).

2. Spreek af om de wedstrijd op zaterdag 21 december te spelen; tijd graag open laten ivm planning velden

3. Als het een uitwedstrijd is: De wedstrijdsecretaris van de tegenstander moet de wedstrijd dan doorgeven aan de KNVB; stuur ook even een mail naar onze wedstrijdsecretarissen ter informatie.

4. Als het een thuiswedtrijd is: stuur een mail naar onze wedstrijdsecretarissen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dat je de wedstrijd hebt afgesproken met de tegenstanders; Frans/Jan plannen de wedstrijd dan in en geven de wedstrijd door aan de KNVB

5. Geef de afgesproken wedstrijd VOOR a.s. zaterdag 14 december door aan Frans/Jan.

Bij vragen: bel met Jan Brink (06-2246 3255) of Frans Schmidt (06-2001 1026)

Overzicht nog te spelen wedstrijden in de najaarsreeks (exclusief de wedstrijden die al voor 14 december staan ingepland):

De Lauwers B1 - Gorecht B3

Gorecht C4- LEO (Loon) C4

GEO C1- Gorecht C5

Gorecht D3 - Ezinge D1G

Helpman D4 - Gorecht D4

Gorecht E2 - Lycurgus E4G

GRC Groningen E4 - Gorecht E3

Lycurgus F8 - Gorecht F4 (NB. deze wedstrijd zou ook nog op 14 dec gespeeld kunnen worden, want jullie zijn dan allebei vrij zo te zien)

Gorecht F5 - Marum F6

Gorecht F6 - Potetos F1

DZOH MB1 - Gorecht MB1

Heiligerlee MC1 - Gorecht MC2

NB. de wedstrijden Gorecht C2 - Aduard 2000 C1G en Noordwolde C1G - Gorecht C3 staan ook nog open; die kunnen ook nog gespeeld worden op 21 december en worden anders in het voorjaar ingehaald.