Vanwege studie en ander werk hebben wij helaas van hun afscheid moeten nemen.

Beste lezers,

Afgelopen week hebben we afscheid genomen van de scheidsrechters Abush ter Maat en Rosier Heidanus.

Rosier, een ervaren scheidsrechter en gediplomeerd, heeft veel wedstrijden als vrijwilliger voor onze vereniging gefloten.

Rosier

Ook is hij nog enige tijd actief geweest als begeleider van minder ervaren scheidsrechters. Rosier wil hiermee stoppen omdat zijn studie op dit moment meer tijd vergt.

Abush is jarenlang als scheidsrechter actief geweest binnen onze vereniging. Ook hij is een ervaren scheidsrechter die ook voor de KNVB veel wedstrijden heeft gefloten.

De laatste jaren was hij ook actief als begeleider van jongere scheidsrechters en zat hij in het bestuur van de Scheidsrechterscommissie.

abushad

Abush heeft een baan aangeboden gekregen in Utrecht die juist de weekenden inzet van hem vraagt. Daarom moet hij helaas stoppen met het vrijwilligerswerk in onze vereniging.

Uiteraard begrijpen wij de keuzes van beide scheidsrechters, al vinden we het spijtig om afscheid te moeten nemen.

We hebben beide heren bedankt voor hun tomeloze inzet samen met afgevaardigden van het bestuur en jeugdcommissie.

Als blijk van waardering kregen zij de traditionele papaplu overhandigd.

Voor zowel Rosier als Abush geldt dat ze al op jonge leeftijd  zijn begonnen met het zijn van scheidsrechter. De opleiding en de ervaring die ze hierbij hebben opgedaan, zullen ongetwijfeld een positieve invloed op hun persoonlijke ontwikkeling hebben gehad.

Nogmaals - namens vv Gorecht - hartelijk dank!

Klaas van der Velde (voorzitter Scheidsrechterscommissie)