VV Gorecht JO11-1 trainen elke week hard onder leiding van trainer Wietse Schoonhoven en spelen goed en attractief voetbal op hoog niveau. Dat is meer mensen niet ontgaan.

Twee spelers zijn ook opgevallen bij de scouts van FC Groningen en zijn gevraagd hun talenten te tonen bij de Regionale Voetbalschool van FC Groningen (RVBS).

jonas en linus

Jonas de Graaf (2007, rechts op de foto) speelt in zijn tweede jaar in de JO11-1 meestal als mid-mid. Hij traint vanaf november 2017 mee met de Regionale Voetbalschool van FC Groningen.

Linus Herrmann (2008, links op de foto) speelt in zijn eerste jaar in de JO11-1 als links- of rechtsbuiten en mocht zich begin februari eveneens melden bij de voetbalschool van de trots van het noorden.

Beide spelers blijven overigens voorlopig ook bij Gorecht trainen en voetballen. De vereniging is natuurlijk erg trots op Jonas en Linus. We wensen ze erg veel succes!

Jeugdcommissie vv Gorecht