Het bestuur is bijzonder verheugd te kunnen melden dat we een kandidaatvoorzitter aan de algemene vergadering van leden kunnen voorstellen: de heer Bauke van Stempvoort........

Er zal voor de benoeming een algemene ledenvergadering worden belegd in februari: de exacte datum zal uiteraard tijdig bekend worden gemaakt.
Daarnaast maakt het bestuur met evenveel genoegen bekend dat er een nieuwe hoofdtrainer is gevonden voor de eerste herenselectie: Robbie Wentink. Robbie zal ook de taak krijgen van hoofd jeufdopleiding van de bovenbouw (JO-19 en JO17). Hiermee beogen we een steviger relatie tussen junioren en senioren te maken. Meer nieuws over beide heren volgt later. Dit bericht is bedoeld om de geruchtenstroom om te zetten in feitelijk nieuws over deze voor de club belangrijke functionarissen. Graag maken we van de gelegenheid gebruik om iedereen bij Gorecht heel fijne feestdagen te wensen!

Met vriendelijke groet,

Henk Vrieling (secretaris vv Gorecht)
henkvrieling gastheer