Inhoud
- Nieuwe leden.............
- Wijzigingen einde van het seizoen
- Trainers seizoen 2014-2015
- Voorbereiding teamindelingen
- Aanvulling jeugdcommissie gezocht
- Jeugdvoetbaldagen meivakantie-schrijf je nu in, voor 21 april! VOL=VOL
- Bekercompetitie
- Vooraankondiging inleveren kleding en materialen op slotdag
- Onze talenten
- Activiteiten

Nieuwe leden

De afgelopen maanden zijn er weer nieuwe jeugdleden bij gekomen. We heten de volgende spelers/speelsters van harte welkom bij vv Gorecht en wensen hen veel voetbalplezier toe!

Niels Bronda Joost van Delden
Renée Heijs                       Jan Jager
Carlijn van Koeveringe  Herlen Mandakh
Ben Moffit   Tijn van der Monde
Julian Overhorst Elmar Reiding
Gijs Rottinghuis Doeke Smit
Axel Staal Joost van Weringh
Silke van der Zee  

Binnenkort kunnen we ons 400e jeugdlid verwelkomen bij vv Gorecht!

 

Wijzigingen einde van het seizoen?

Wanneer er nu reeds wijzigingen bekend zijn, bv. als je gaat verhuizen of als je wilt stoppen met voetballen, dan horen wij dat graag, dan kunnen wij daar alvast rekening mee houden bij de teamindelingen. Je kunt je afmelding doorgeven aan de wedsecretaris Jan Brink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Afmelden is mogelijk tot 1 juni a.s. dat is één maand voor het einde van het verenigingsjaar (30 juni).

 

Trainers seizoen 2014-2015
Om te zorgen dat in het nieuwe seizoen alles weer goed is geregeld, zijn de eerste voorbereidingen al getroffen. De technische jeugdcoördinator Andries Kooi is druk bezig om het trainerscorps voor het nieuwe seizoen compleet te maken. Een aantal trainers zullen aan het einde van dit seizoen afscheid nemen en we verwelkomen ook een paar nieuwe trainers. Zodra de trainers rond zijn, geven we jullie een overzicht.

 

Voorbereiding teamindelingen
De volgende stap is de voorbereidingen van de teamindelingen. De teamindelingen starten met de leeftijdsgrenzen, voor het seizoen 2014-2015 is de KNVB-indeling als volgt:
2006 en later : F-pupillen
2004-2005 E(M)-pupillen
2002-2003 D(M)-pupillen
2000-2001 (M)C-pupillen
1998-1999 (M)B-junioren
1996-1997 (M)A-junioren

In de maand juni gaan we trainen in de nieuwe leeftijdsgroepen. Het betekent dat iedereen al doorschuift naar de leeftijdsgroep zoals hierboven vermeld. In de maand juni worden de teams ook ingedeeld. Voor de indeling van de selectieteams zijn de trainers van de selectieteams verantwoordelijk. De niet-selectieteams worden ingedeeld door de leeftijdscoördinator samen met de trainers en leiders. De komende tijd zullen de trainers en leiders de spelers extra observeren bij de wedstrijden en trainingen zodat zij hun input kunnen leveren voor de teamindelingen.

 

Aanvulling Jeugdcommissie gezocht!
Inmiddels hebben we een paar ouders bereid gevonden om de Jeugdcommissie in het nieuwe seizoen te komen versterken. Milan Oei (moeder van Tom Traas) wordt coördinator van de D-teams, Arjan Zwiers (vader van Daan Dekker) van de C-teams en Paul Werkman (vader van Mees Werkman) van de F-teams. Welkom! We zijn nog op zoek naar een nieuwe coördinator voor de meidenteams. Voor de meidenteams willen we eigenlijk wel twee mensen, omdat de leeftijdsrange heel groot is, van ME tot en met MB. Schroom niet en meld je aan. En als je eerst wil weten wat het allemaal inhoudt, bel dan met Karin (06-2096 5881) voor meer informatie. De volgende keer volgt een totaaloverzicht van de Jeugdcommissie.

 

Jeugdvoetbaldagen meivakantie
De voetbaldagen staan weer voor de deur. Op de laatste dag komt Henk Ritsema, keeperstrainer van FC Groningen, weer een keepersclinic geven! Op dit moment zijn er al meer dan 80 aanmeldingen. Wil jij ook mee doen? Geef je vandaag nog op. VOL = VOL. Surf snel naar: http://www.vvgorecht.nl/home/activiteiten/111-jeugdvoetbaldagen/330-inschrijving-gestart-voor-de-jeugdvoetbaldagen-in-de-meivakantie voor meer informatie en schrijf je voor 21 april in.

 

Bekercompetitie
We beleven een bijzonder jaar met de bekercompetitie. De vier Gorecht-teams hebben allemaal de vorige ronde overleefd. Inmiddels staan de eerste nieuwe bekerwedstrijden alweer gepland, voor F2 de kwartfinale, voor de overige teams: D2, MC1, MD1 de halve finale. Bij winst gaan deze teams naar de bekerfinaledag van district Noord van de KNVB die wordt gehouden bij Be Quick/Helpman, op zaterdag 31 mei. We wensen alle spelers/speelsters, ouders en trainers veel plezier en veel succes in de volgende ronde.

 

Vooraankondiging inleveren materialen en kleding op de slotdag 28 juni
We vragen de leiders van alle jeugdteams om alle kleding en materialen op de slotdag in te leveren. De leiders ontvangen van te voren een mail met de spullen die zij voor hun team in hun bezit hebben zodat zij vooraf kunnen controleren of alles compleet is. Het is de taak van de leiders om alles te verzamelen voordat het wordt ingeleverd. Het is niet de bedoeling dat het trainingspak van Jantje nog wordt nagebracht of dat het keeperstenue van Klaasje nog bij hem thuis ligt. Dus leiders: verzamel bv. bij het laatste toernooi alle kleding en materialen en lever je spullen in op de slotdag! Voor ontbrekende spullen dient de speler of het team een vergoeding te betalen. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

 

Onze talenten
Tot voor kort voetbalden Tom Traas en Lukas Scholtmeijer, beide spelers van D1, bij FC Groningen. Helaas hebben zij gehoord dat ze niet zijn geselecteerd voor FC Groningen D2 van volgend seizoen. Tom en Lukas hebben een aantal jaren bij FC Groningen mogen trainen. We zijn erg trots op hen dat ze zover zijn gekomen!
Thom van Bergen, speler van E1, mag bij FC Groningen blijven spelen en Merijn Wijnbergen zit in de selectie KNVB meiden onder 13. We wensen jullie veel succes.

Agenda
Woensdag 16 april Koekactie!
29-30 april-1 mei Jeugdvoetbaldagen
Zaterdag 7 juni vv Haren E-toernooi
Zaterdag 14 juni Interregionaal Gorecht-meidentoernooi voor MC- , MD- en ME-teams
Zaterdag 21 juni 's morgens vv Haren F-toernooi; 's middags Leon Valk toernooi
Zaterdag 28 juni Slotdag; 's morgens worden alle kleding en alle materialen ingenomen door de kledingcommissie en de materiaalman; 's middags is er o.a. een leuk voetbalprogramma.

 

Namens de jeugdcommissie
Karin de Jonge (secretaris)
karindejonge

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshop

webshop