Tijn is de Pupil van de Week. Gorecht 1 speelt dan tegen SCN 1.

tijnluttikhuisTijn zit op de Peter Petersenschool in groep 6. Tijn speelt in E4 en zijn positie is rechts achter. Hij speelt al 5 jaar bij Gorecht.

Laatst speelde E4 een kwartfinale voor de KNVB-beker. Na de reguliere speeltijd was de stand gelijk en moesten penalty’s genomen worden. De penalty van Tijn zorgde dat E4 uiteindelijk heeft gewonnen!!

Zijn favoriete club is FC Groningen en bij Gorecht is Daan Breithaupt zijn favoriete trainer.

Tijn’s hobby’s zijn, behalve voetbal, modelbouw en zwemmen.

Tijn:” Ik heb een heel leuk team en volgend jaar ga ik met de D’s op een groot veld spelen, dat lijkt me heel leuk.”

Tijn mag meedoen met de warming-up, de wedstrijdbal dragen en als eerste op de keeper van SCN schieten!

We wensen Tijn een sportieve middag toe bij de competitie wedstrijd van Gorecht 1 op sportpark de Koepel.