Puppievoetbal bij VV  Gorecht

Historie

In 2003 kregen Jurgen Hazewinkel en Eelco Borgman (ieder met een zoontje van 4 jaar) het idee om voetbaltrainingen te gaan verzorgen voor 4- en 5-jarigen. Het idee werd verder uitgewerkt. Op de zaterdag werd er een veldje uitgezet en een groep van zo’n 30 jongens en meisjes maakten spelenderwijs kennis met de voetbalsport. Zo leerden ze overschieten, dribbelen, ingooien, op doel schieten, slalom, stoppen van de bal en uiteraard werd elke training afgesloten met een partijspel.

In 2004 kregen Jurgen en Eelco de sportwaarderingstrofee van de gemeente Haren. Dit is een onderscheiding voor één of meer personen die gedurende langere tijd een grote inbreng gehad hebben in hun sportvereniging of die wezenlijk hebben bijgedragen aan het welslagen van een groot sportevenement. Jurgen en Eelco kregen deze prijs omdat zij het unieke initiatief hadden genomen om voor kinderen van 4 en 5 jaar voetbal op spelenderwijs in de gemeente Haren mogelijk te maken.

image1

                              image3

In al die jaren hebben er inmiddels bijna 325 jongens en meisjes van 4 en 5 jaar bij v.v. Gorecht aan het voetbalspelletje mogen ruiken. De club heeft mede hierdoor een explosieve groei mogen meemaken en veel ex-puppies spelen inmiddels in competitieverband bij v.v. Gorecht.

In het najaar van 2012 heeft het bestuur besloten het puppieveldje te voorzien van kunstgras.

Tot op de dag van vandaag rennen nog steeds jongens en meisjes van 4 en 5 jaar inmiddels op een, met reclameborden afgescheiden, kunstgras puppieveldje, van het ene doel naar het andere doel! Elke week weer een genot om naar te kijken en het is daarom niet verwonderlijk dat het elke zaterdag druk is rondom het puppieveldje .

image2


Huidige trainers

JurgenHazwinkel4 BartSteenbergen2 SvenHazewinkel2 YornNiewold
Jurgen Hazewinkel Bart Steenbergen Sven Hazewinkel Yorn Niewold


Interesse?

Heb je ook interesse? Op deze plaats vind je alle informatie en kun je nieuwe puppies aanmelden. Je kunt je (zoon/dochter) ook direct al aanmelden via de onderstaande button:

Button direct aanmelden1

Dit aanmelden verloopt via de site van KNVB.NL, hierbij graag kiezen voor optie 4. Vereniging (verenigingslid)

Met vriendelijke groet,

Jurgen Hazewinkel  (trainer puppies vv Gorecht)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop