Historie
In 2003 kregen Jurgen Hazewinkel en Eelco Borgman (ieder met een zoontje van 4 jaar) het idee om voetbaltrainingen te gaan verzorgen voor 4- en 5-jarigen. Het idee werd verder uitgewerkt. Op de zaterdag werd er een veldje uitgezet en een groep van zo’n 30 jongens en meisjes maakten spelenderwijs kennis met de voetbalsport. Zo leerden ze overschieten, dribbelen, ingooien, op doel schieten, slalom, stoppen van de bal en uiteraard werd elke training afgesloten met een partijspel.

In 2004 kregen Jurgen en Eelco de sportwaarderingstrofee van de gemeente Haren. Dit is een onderscheiding voor één of meer personen die gedurende langere tijd een grote inbreng gehad hebben in hun sportvereniging of die wezenlijk hebben bijgedragen aan het welslagen van een groot sportevenement. Jurgen en Eelco kregen deze prijs omdat zij het unieke initiatief hadden genomen om voor kinderen van 4 en 5 jaar voetbal op spelenderwijs in de gemeente Haren mogelijk te maken.

In al die jaren hebben er inmiddels bijna 500 jongens en meisjes van 4 en 5 jaar bij v.v. Gorecht aan het voetbalspelletje mogen ruiken. De club heeft mede hierdoor een explosieve groei mogen meemaken en veel ex-puppies spelen inmiddels in competitieverband bij v.v. Gorecht.

In het najaar van 2012 heeft het bestuur besloten het puppieveldje te voorzien van kunstgras.

Tot op de dag van vandaag rennen nog steeds jongens en meisjes van 4 en 5 jaar inmiddels op een, met reclameborden afgescheiden, kunstgras puppieveldje, van het ene doel naar het andere doel! Elke week weer een genot om naar te kijken en het is daarom niet verwonderlijk dat het elke zaterdag druk is rondom het puppieveldje.


Duur van de training

Er worden tien trainingen gehouden in het voorjaar en tien in het najaar. De puppies worden ingedeeld in twee groepen: de eerste groep van 9.00 uur tot 09.45 uur en de tweede groep van 09.45 uur tot 10.30 uur. De trainingen zijn tien weken achter elkaar, ook tijdens de vakanties.

Trainers
De trainingen worden verzorgd door Jurgen, Bart, Sven en Yorn.

Telefoonnummer (Jurgen): 06-18653675

Kleding
Geadviseerd worden voetbalschoenen en een trainingspak, bij mooi weer een puppieshirt met sportbroek.

Het handigste is om omgekleed op het sportpark te komen zodat je direct kunt beginnen. Na de training is er gelegenheid om je te douchen en om te kleden.
Voetbalschoenen zijn niet verplicht maar wel handig.

Bij slecht weer
Bij twijfel of er training zal zijn kunt u bellen naar VV Gorecht 050-5349477 (zaterdagochtend) of kijken op www.vvgorecht.nl (vanaf zaterdagmorgen 8.00 uur).

Mocht het eerder bekend worden dat de training niet door kan gaan, dan zal ik het ook via de mail kenbaar maken.

Laatste training
Op de laatste training kunnen de puppies laten zien wat ze hebben geleerd en we zullen ze dan belonen met een heus voetbaldiploma.

Onze yell

"Puppies..
Puppies..
Wij zijn:
Gorechtpuppies!!!"


Aanmelden, kosten en wanneer start de eerst training?

Klik hier voor de actuele informatie, mocht u vragen hebben dan kan dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt zich ook alvast opgeven via deze aanmeldbutton. Er opent zich dan het aanmeldingsformulier voor de vv Gorecht op KNVB.nl:

Button direct aanmelden1
NB: bij het eerste aanmeldveld kiezen voor optie 4: Vereniging
(vereningingslid)


Wij hopen weer op een talentvolle en enthousiaste trainingssessie.

Met vriendelijke groet,

De trainers puppievoetbal

Jurgen Hazewinkel Bart Steenbergen Sven Hazewinkel YornNiewold
Jurgen Hazewinkel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bart Steenbergen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sven Hazewinkel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Yorn Niewold
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop