2e helft seizoen 2018-2019 (tot en met 25 mei 2019)

Hieronder ziet u het rooster van de gastmensen. Voor vragen neemt u contact op met Rudy Dekker

rooster gastmensen versie 19.02

Elke zaterdag is er vanaf 7:30 uur iemand in het wedstrijdsecretariaat aanwezig om de wedstrijddag in goede banen te leiden. Voor de leiders die spelerspassen komen halen voor een uitwedstrijd, voor informatie over wijzigingen in het wedstrijdprogramma, voor de ontvangst van leiders, scheidsrechters en tegenstanders en als aanspreekpunt bij bijzonderheden. Daarnaast draagt hij/zij zorg voor een correcte afhandeling van de wedstrijdformulieren. Op dit moment hebben we 10 gastmensen, waarvan één coördinator. U kunt zich altijd opgeven als gastheer of gastvrouw. Dit kan bij de coördinator.

De afspraken rondom commissies leest u in het HR

Gastmensen

Rudy Dekker henkvrieling pietergort karindejonge