mediacommissie

Wat doet de Mediacommissie?

De mediacommissie is verantwoordelijk voor alle publicaties die v.v. Gorecht doet. Hieronder treft u de communicatiekanalen waarvoor de mediacommissie verantwoordelijk is.

De afspraken rondom commissies leest u in het HR

Internet:

• Facebook account :
  • Twitter account : https://twitter.com/vvGorecht

Op Internet treft u nog meer accounts aan (o.a. op Facebook en Twitter) die zich voordoen alszijnde v.v. Gorecht, deze zijn nadrukkelijk niet van v.v. Gorecht. v.v. Gorecht is dan ook niet aansprakelijk voor de inhoud daarvan.

Narrowcasting

Dit zijn de plasmaschermen in het clubhuis en in de skybox waarop de wedstrijdinformatie, veldindeling en kleedkamerindeling wordt gepubliceerd.

DTP, Flyers, posters en folders

De mediacommissie is verantwoordelijk voor het ontwerpen van flyers, posters en folders t.b.v. de uitnodigingen/aankondigingen van evenementen en overige uitingen die vv Gorecht doet.

Buitenspel, programmaboekje.

Tijdens alle thuiswedstrijden van het eerste elftal wordt de "Buitenspel" uitgegeven. Natuurlijk kunt u gebruik maken van de advertentieruimtes in één van onze uitgaven. Hiervoor neemt u contact op met de Businessclub via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pers

De media heeft contacten met de regionale pers. Met regelmaat verstrekt de mediacommissie persberichten naar de volgende partijen:

• Haren de Krant.
  • Harener Weekblad.
  • Dagblad van het Noorden.
  • RTV Noord.
  • Haren FM.