Inloopspreekuur sportfysiotherapeut en manueel therapeut

Wat? Inloopspreekuren sportfysiotherapeut en manueel therapeut
Edwin Keijzer en Iris de Jong van Medisch Centrum Zuid Haren
Wanneer? Iedere maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur  (Iris de Jong); graag van te voren afsprak maken via 06
Iedere woensdagavond van 18.15 tot 19.15 uur (Edwin Keijzer of Pascal Remminga); afspraak is niet nodig
Iedere donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur (Iris de Jong - op deze avond wordt er veldrevalidatie gegeven op afspraak voor spelers die al onder behandeling zijn.)
Waar? EHBO/verzorgersruimte in kleedkamergebouw vv Gorecht
Voor wie? Alle leden van vv Gorecht: jeugd, dames, senioren, trainers
Waarvoor? Voor mensen met blessures, vragen over blessures en blessurepreventie gerelateerd aan het voetballen.

Pieter Leka, de verzorger van Gorecht 1, is ook aanwezig op het inloopspreekuur op woensdag en ondersteunt Edwin.

Daarnaast is Pieter Leka op dinsdag- en donderdagavond bij vv Gorecht aanwezig voor de verzorging en behandeling van spelers van Gorecht 1. Via leiders of hoofdtrainers kunnen andere Gorecht-leden ook een afspraak maken bij Pieter Leka op dinsdag of donderdag.

Naast het inloopspreekuur gaat Edwin Keijzer samen met Pieter Leka ook bijeenkomsten voor trainers/leiders verzorgen over Blessure-herkenning en Informatie over tapen.
Contact In bijzondere gevallen is Edwin Keijzer buiten het spreekuur bij vv Gorecht bereikbaar via Medisch Centrum Zuid, Mellenssteeg 41A, 9753 HL Haren, tel: 050-534 72 51, mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Iris de Jong is bereikbaar voor vragen en informatie via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch/via app op 06-44603383

BlessurePraktijk

Medisch Centrum Zuid is aangesloten bij de BlessurePraktijk, dit is een online service voor mensen die in het weekend geblesseerd raken en maandag graag als eerst gezien worden door een fysiotherapeut van Medisch Centrum Zuid.

Dus heb jij in het weekend een (sport)blessure opgelopen en wil je graag maandagochtend of juist einde van de dag terecht in Groningen of Haren? Maak dan snel je afspraak via de BlessurePraktijk.nl!

Naast deze internetsite is er ook een prachtige App die gedownload kan worden, dan kan er zelfs via de smartphone een afspraak gepland worden bij ons!

Kijk voor meer informatie, het downloaden van de afspraken app of voor het maken van een eerste afspraak online op www.deblessurepraktijk.nl

Naast Pieter en Edwin is ook Astrid van der Steeg een belangrijke persoon binnen ons medische team. Astrid geeft bij Gorecht reanimatie- en AED-basis- en herhalingscursussen zodat er voldoende mensen zijn om in noodgevallen deskundig te kunnen handelen. Tevens is zij verantwoordelijk voor de ongevallenregistratie en EHB(S)O-dozen.

De afspraken rondom commissies leest u in het HR

Het medische team

AstridvdSteeg pieterlekatompessy