jeugdcommissie

De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij het jeugdvoetbal van vv Gorecht. De jeugdcommissie bestaat uit een voorzitter, secretaris, organisatorische coördinatoren voor iedere leeftijdsgroep inclusief de meiden en de technische jeugdcoördinatoren. Zo zijn er acht organisatorisch coördinatoren: een coördinator JO19 (A)-teams, JO17 (B)-teams, JO15 (C)-teams, JO13- en JO12-teams, JO11- en JO10-teams, JO9- en JO8 teams en JO7-teams en de meidenteams (MO19 (MA), MO17 (MB), MO15 (MC) resp. MO13 (MD)/ MO11 (ME)).

• Naast de leeftijdscoördinatoren in de jeugdcommissie heeft vv Gorecht ook hoofden jeugdopleiding en een jeugdkeeperscoördinator, zij zijn verantwoordelijk voor het technische beleid bij de jeugd en voor het aanstellen en begeleiden van de jeugd- en keepertrainers.
    De hoofden jeugdopleiding en de jeugdcommissie werken samen om het jeugdbeleid van vv Gorecht vorm te geven.
    Voor de hoofden jeugdopleiding verwijzen we nu naar de pagina over de technische commissie.
  • De Jeugdcommissie publiceert geregeld een niewsbrief: Klik hier voor een overzicht van deze nieuwsbrieven.
  • De jeugdcommissie heeft allerlei documenten gemaakt met betrekking tot jeugdzaken: Klik hier voor de documentatie jeugd
  • De afspraken rondom commissies leest u in het HR

Voor het jeugdplan is de organisatie en het functioneren van de jeugdcommissie van belang.
Immers zij is verantwoordelijk voor de jeugdteams.
Daarnaast moeten de jeugd, de ouders/verzorgers en de leiders zonder problemen hun weg kunnen vinden in de organisatie.

In het algemeen jeugdplan en het technisch jeugdplan wordt beschreven hoe wij denken over jeugdvoetbal binnen onze vereniging en op welke manier er getraind wordt.

U kunt deze jeugdplannen hier vinden, bij "Clubinfo/Documentatie".

Deze groep vergadert eens per maand, ongeveer twaalf keer per seizoen.
Om het jeugdvoetbal goed te kunnen laten functioneren is ook tussentijds overleg en afstemming nodig  met interactie c.q. actieve deelname van functionarissen uit andere commissies.

MilanOei karindejonge JannekeDijck

(tijdelijk) Coördinator MO15/
MO13/MO11
06-15011126