bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij vv Gorecht. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester, bestuurslid technische zaken, resp. jeugdzaken, algemene zaken en beheerszaken en iemand die voor de administratie zorgt. Het bestuur vergadert éénmaal per maand. Ook nodigt zij éénmaal per jaar alle leden uit voor de Algemene Leden Vergadering in oktober/november.

BaukeVanStempvoort    onbekend persoon PieterSteenbergen

Dagelijk bestuur