Tegenover mij zitten twee Gorechters in hart en nieren. Mama Mirjam en dochter Anna. Ze zijn goedlachs, vertellen gemakkelijk en hebben een duidelijke mening over meiden-voetbal bij onze club:

Hij heeft me in zijn kantoor in het tuinhuis al een paar maal voorgelicht. Voor een oudere digibeet als ik best een klus: handig worden in de ledenadministratie van een middelgrote voetbalclub als vv Gorecht. Maar ja, je bent kersvers secretaris of niet........

Onderstaand interview is afgenomen door Martin Woltman. Sol heeft in het verleden bij Gorecht gespeeld en is 3 jaar geleden door SC Heerenveen gescout om daar te gaan voetballen. Die uitnodiging heeft ze aan genomen. Aan het einde van het 3e jaar stond ze voor een moeilijke keuze..........

Als ik voor hun voordeur sta om aan te bellen, zie ik ze vredig naast elkaar zitten mobielen. Tom is net thuis van de Gorechtvoetbaldagen die hij samen met allerlei oudere jeugd leidt.

Zoveel reizen zal ik niet meer ondernemen in mijn leven. Misschien nog eens fietsen in Zuid-Afrika. Toen mijn oudste achttien werd, koos hij dat land uit om het met mij te vieren en sinsdien ben ik door dat land gefascineerd.

Pupil van de week

Mededelingen

Alle mededelingen

Webshopwebshop