We kunnen terug kijken op een geslaagde Harry Hoeksema memorial wedstrijd. Voor de wedstrijd hebben wij het nieuwe spandoek onthuld in Harry’s hoek, met de legendarische tekst "Wij blijven Wij".

210703 SlotdagHarry 03
De eerste selectie heeft de familie een mooi handgeschilderd portret van Harry gegeven.

210703 SlotdagHarry 02
De sportieve wedstrijd tegen Glimmen werd een 3-0 overwinning voor Gorecht.

In de rust was er een penaltybokaal voor onze spelers van ons G Team deze werd gewonnen door Robert.

In de 59e min floot scheidsrechter Haas af en was daar het moment voor de familie om Harry zijn wens te voldoen, verstrooid worden op de middenstip van zijn Gorecht. Onder applaus en fakkels werd Harry zijn scootmobiel voor de allerlaatste keer van de dijk gereden.
Harry zijn zus en broer namen de selectiespelers nog even apart en na een woord van dank kreeg, aanvoerder Thijs uit handen van de familie een cheque voor hun trainingskamp in Delden.
210703 SlotdagHarry 01
Ook ‘wij’ ,de leden en vrienden van Gorecht, werden bedankt en ik mocht een cheque in ontvangst nemen voor ons clubhuis.
Daarna was het proosten op het leven met Duo MaJa en zangeres Mand. De scootmobiel race werd gewonnen door Laura in een tijd van 27,37 sec.

210703 SlotdagHarry 05 210703 SlotdagHarry 04

We kunnen terugkijken op een prachtige dag met een lach en een traan.

Met vriendelijke groet,

Jurgen Hazewinkel