Het maakt niet uit of je bij FC Groningen voetbalt of bij Gorecht,

een wedstrijd kan pas gespeeld worden als er een scheidsrechter is. Geen scheidsrechter, geen wedstrijd.

Ook de pupillen van VV Gorecht hebben recht op een scheidsrechter die de wedstrijd in goede banen leidt.

Vind jij het leuk om voetbalwedstrijden te leiden? Wil jij ervoor zorgen dat onze pupillen elke zaterdag een goede scheidsrechter hebben en ben je 12 jaar of ouder? dan is dit je kans.

Wanneer?

De cursus wordt gehouden op vrijdag 28 maart en vrijdag 4 april a.s. van 18.00-20.30 uur.

De cursus wordt verzorgd door de KNVB. Deelname is voor jou gratis (voor leden van vv Gorecht betaalt vv Gorecht de cursuskosten). Als je geslaagd bent krijg je natuurlijk de benodigde scheidsrechtersattributen (fluitje, boekje, etc.).

Gediplomeerd pupillenscheidsrechter

Aan het eind van de tweede lesavond of de lesdag ben je gediplomeerd  pupillenscheidsrechter en mag je de zeventallen gaan fluiten. Bij je wedstrijden word je dan begeleid door scheidsrechtersbegeleiders van vv Gorecht. Wanneer jij regelmatig wedstrijden gaat fluiten, wordt jullie gezin vrijgesteld van gezinscontributie (€ 60 per gezin per jaar). Ook kun je het fluiten van wedstrijden vaak opgeven als maatschappelijke stage voor school.

Aanmelden

Je kunt je voor de pupillenscheidsrechterscursus aanmelden door voor 10 februari dit formulier in te vullen.

Geef je op en doe mee! Fluiten is leuk!

Meer informatie

Voor meer informatie over de cursus kun je contact opnemen met Martin Schipper, voorzitter scheidsrechterscommissie vv Gorecht (tel. 050-5261178) of Ronald van Os, scheidsrechtersindeler 7-tallen (tel. 050-5371340/06-55788995).

Vriendelijke groet,

Jeugdcommissie en Scheidsrechterscommissie vv Gorecht

Aanmeldingen van vv Gorecht tm 16 februari:

Jochem Jansen

Rick de Jong