Hier ziet u de foto's van de jeugdvoetbaldagen. Update: Nu met verslag.

Vakantie, mooi weer en voetbal. Dan heb je toch de tijd van je leven als voetballer? De ruim 100 deelnemers aan de 12e editie van de Jeugdvoetbaldagen bij VV Gorecht hadden dit geluk. 2, 3 en 4 mei mochten ze drie dagen lang trainen en wedstrijdjes spelen.

De Jeugdvoetbaldagen zijn ondertussen een beproefd concept. Toch gaat dat niet vanzelf. Iedere editie komen er weer heel wat vrijwilligers in actie om de dagen in goede banen te leiden. De aanmelding en shirtuitgifte, lunch klaarmaken, drinken inschenken, fruit snijden en EHBO, zonder vrijwilligers kan dit gebeuren niet bestaan. Oké, die EHBO-ers hebben het niet erg druk gehad, maar dat vonden we niet zo’n probleem;-)

Het goede doel was dit keer Metakids. Een stichting die zich inzet voor kinderen met stofwisselingsziekte. Onze kinderen kunnen lekker voetballen, maar het is goed om er eens bij stil te staan, dat dat niet voor ieder kind vanzelfsprekend is. Met de verloting van vele leuke prijzen, is €400 opgehaald voor Metakids! Naast een verloting, waren er prijzen te winnen voor het beste team, de speler met de beste voetbalvaardigheden, de behulpzaamste speler en de grootste pechvogel.

Na 3 dagen voetballen, werden de jeugdvoetbaldagen afgesloten met een heerlijke BBQ. Weergoden, voetballers, trainers, hulptrainers, vrijwilligers en organisatoren, heel erg bedankt. Het was weer een groot succes.

dag 1:

dag 2:

dag 3:

Verslag van Frederiek Borongers,Fotos van Janet Boonstra en Henk Haverkamp.
FrederiekBrongers onbekend persoonhenkhaverkamp