De koekactie van 13 april is wederom een groot succes geworden. Meer dan 300 kinderen en ouders hebben gezorgd voor een geweldig succes, ze hebben met elkaar ca 2000 koeken kerststollen en suikerbroden verkocht. Het weer was ons dit jaar goed gezind.

Op woensdag 13 april 2022 vond onder leiding van Dick Jager en diverse hulptroepen weer de jaarlijkse traditie plaats van de overbekende koekactie.

De komende vrijdagen wordt er een groep jeugdtrainers opgeleid voor de cursus pupillentrainer zodat ze nog beter training kunnen geven. Deze officiële KNVB-pupillen trainingen bestaat uit een praktijk en uit een theoriegedeelte (zie foto).

Deze editie van de Voetbaldagen is wederom een succes geweest. Wij hebben enorm genoten van jullie enthousiasme en positieve inzet tijdens deze dagen.

We kunnen terug kijken op een geslaagde Harry Hoeksema memorial wedstrijd. Voor de wedstrijd hebben wij het nieuwe spandoek onthuld in Harry’s hoek, met de legendarische tekst "Wij blijven Wij".