Aanmeldingsformulier Puppievoetbal

Dit formulier graag geheel invullen. Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens ouder/verzorger

Huisnummer/toevoeging invullen aub
Alleen cijfers
alleen cijfers
ongeldig email

Gegevens aan te melden puppie

Hieronder vult u de gegevens van de aan te melden puppie in. Let u goed op typfouten? De roepnaam wordt op het shirt gedrukt. Het zou jammer zijn dat een verkeerde naam op het shirt staat gedrukt.

alleen letters en cijfers
Invalid Input

Alle puppies spelen in een officieel v.v. Gorecht puppieshirt voorzien van roepnaam. Na afloop mogen de kinderen het shirt houden. Heeft uw kind eerder meegedaan aan puppievoetbal en heeft hij of zij al een shirt, kunt u dat hieronder aangeven. U dient wel zelf te zorgen voor voetbalschoenen en overige sportkleding.

U dient een keuze te maken.

Kies een maat a.u.b.

Overige gegevens

U heeft uw kind aangemeld voor puppievoetbal bij v.v. Gorecht. Na het verzenden van dit formulier krijgt u alle door u opgegeven gegevens ter bevestiging in de mail. Mocht u onverhoopt een fout hebben gemaakt in de aanmelding dan verzoeken wij u dat vriendelijk zo spoedig mogelijk door te geven.

De kosten zijn van het puppievoetbal zijn:
  • € 25,-- met Officieel v.v. Gorecht Puppie Shirt
  • € 15,-- zonder shirt.
De bijdrage voor het Puppievoetbal graag contant inleveren bij de eerste training (in enveloppe met naam erop)

Opmerkingen:
Privacyreglement :
De gegevens zoals opgenomen in dit inschrijfformulier worden opgenomen in de ledenadministratie van v.v. Gorecht i.v.m. met alle reguliere verenigingsactiviteiten, informatieverstrekking aan leden, kaderwerving, enz.
U kunt voor het insturen van dit formulier, het privacyreglement van de vv Gorecht raadplegen op onze website door op deze link te klikken: vvgorecht.nl/clubinformatie/privacystatement.
Graag verzoeken wij u dit reglement door te lezen en eventuele bezwaren bij de ledenadministratie van V.V. Gorecht te melden, het adres is: ledenadmini@vvgorecht.nl.
Door bevestiging van dit inschrijfformulier (wat u doet door hier onder op de knop INSTUREN te drukken) gaa(t)n ouders/verzorgers akkoord met de privacyverklaring

Als u op de knop INSTUREN klikt, ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw aanmelding en wordt u lid van de vv Gorecht. Mocht u de bevestigingsmail na een 5-tal minuten nog niet hebben gekregen, probeer het dan opnieuw. Let op of het e-mailadres goed ingevuld is!