50 jaar vv Gorecht. Feest in hoofdletters. Wat hebben we een geweldige dag gehad.

Het weer wat mee werkte en waardoor we alles buiten konden doen. Eerst natuurlijk de middag voor de jeugd een geweldige happening en spectaculaire speltoestellen.

Dan de reunie , veel mensen kwamen op de wedstrijden af. De voetballers uit de 90 er jaren gingen er nog flink tegen aan. Bij de 60 ers ging het er zeer rustig aan toe. Daar  gingen er 10 voetballen en stonden er 13 aan de zijlijn.

Een zeer geslaagd festijn.

Bij de receptie kregen we na de toespraken 2 vlaggen uitgereikt , de ene van de gemeente namens wethouder  Mariska Sloot en de andere namens de KNVB dhr Henk Hoiting.

's Avonds een geweldig feest met in de kantine muziek van "gang is alles" en in de tent de popgroep Yesz. Twee geweldige bands.

Ik kijk er met voldoening op terug met dank aan alle vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat we een prachtige dag hebben beleefd.

Ook wens ik jullie een prettige vakantie toe.
Uw trotse voorzitter
Dick jager