In de afgelopen week heeft Jurgen Hazewinkel de 250e puppie mogen inschrijven bij de club.

Door op zeer jonge leeftijd te starten met de trainingen stelt v.v. Gorecht, inmiddels meer dan 10 jaar, kinderen in staat elkaar te ontmoeten en te leren kennen. Sport is goed voor de gezondheid en het zelfvertrouwen van kinderen, daarnaast heeft ook een belangrijke maatschappelijke rol.

10puppie2 10puppie1

V.V. Gorecht wil graag structureel aandacht geven aan een gezonde levensstijl bij de kinderen. Kinderen eten nog steeds te weinig fruit en groenten, vitaminebronnen die noodzakelijk zijn in de groei van het kind.  v.v. Gorecht wil hier een bijdrage aan leveren door in het vervolg een portie fruit na de puppietraining aan te bieden. Afgelopen zaterdag na de puppietraining is de vereniging gestart met vers fruit. Dit in overeenstemming met het Jeugdplan Nederland dat is opgesteld door het KNVB. Het fruitplan is met grote enthousiasme ontvangen bij de ouders van de puppies. Wij zijn er dan ook erg blij mee dat Berends Groenten en Fruit voor de komende jaren onze “Puppiefruit sponsor” wil zijn.

10puppie3

Verder is de vereniging zeer content met de aanmelding van een aantal andere nieuwe sponsoren, Online Veilingmeester, Cycle Shop Haren en Formido Haren  hebben zich aangesloten bij de Businessclub van v.v. Gorecht. Deze club bestaat uit bijna 100 actieve sponsoren. Met de opbrengsten van de businessclub wist v.v. Gorecht een hoop faciliteiten te realiseren waaronder het puppieveld met kunstgras waarop elke week tientallen pupppies het clubgevoel wordt bijgebracht.

Paul van Weringh

paulvanweringh