Afgelopen dagen en weken heeft de Kledingcommissie uitgebreid advies gevraagd over het wassen van de teamkleding.

Wij komen tot de volgende conclusie, dat het gezamenlijk wassen van de teamkleding is toegestaan en het is ook het beleid van Gorecht. De JO7 t/m de JO10 krijgt geen kleedkamer toegewezen en ouders kunnen dus derhalve (als uitzondering) de kleding thuis wassen (kleding krijgen ze van de leider mee)!!!

Van belang is de wasinstruktie voor de teamwas door de ouder/verzorger:

- Hou je eigen hygiëne in de gaten, handen wassen met name nadat je de teamkleding in de wasmachine hebt gestopt.
- 40° C is voldoende als je maar voldoende zeep gebruikt en een programma van langer dan 30 minuten
- Schud de kleding niet in huis uit.
- Na de wasbeurt de kleding laten drogen en het kan weer veilig gedragen worden tijdens de volgende wedstrijd.

Eventueel een uitzondering is dat als er geen kleedkamer beschikbaar is bij de club waar je moet spelen, dan tijdens de voorafgaande training de tenues uitreiken, maar wel daarna gezamenlijk weer wassen na het innemen.

Zie voor het algemene protocol deze link.

Leden of ouders die vragen hebben over het coronaprotocol kunnen uiteraard altijd even een mailtje sturen naar de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). We moeten het samen doe!

Namens het bestuur

Bouke van Stempvoort (voorzitter)
BaukeVanStempvoort