Sinds 1 januari j.l. is Andries Kooi de nieuwe Algemeen Technisch Jeugd Coördinator bij vv Gorecht.

Even kort voorstellen:

Mijn naam is Andries Kooi 27 jaar en sinds 2007 woonachtig in het mooie Groningen. Daarvoor heb ik mogen wonen in het pittoreske Uithuizermeeden, waar ik ook mijn eigen voetbal- en trainerscarrière ben begonnen.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Huis voor de Sport Groningen als projectleider en sportcoach in de gemeente Delfzijl. Verder werk ik nog voor 2 scholen als vakdocent in het bewegingsonderwijs.

Door mijn vooropleidingen Cios en ALO ben ik al vroegtijdig in aanraking gekomen met het vak training geven. Al snel had ik door dat het trainersvak mij wel lag, ik heb toen heel bewust gekozen voor een carrière als voetbaltrainer. Via mijn opleiding heb ik in 2005 succesvol mijn diploma trainer/coach 3 mogen halen, daarna ben ik aan de slag gegaan als selectietrainer bij Viboa en SV de Heracliden. In 2008 heb ik de overstap gemaakt naar GRC Groningen. In totaal ben ik bij GRC 6 jaar werkzaam geweest als selectietrainer. In 2011 heb ik via GRC ook mijn diploma trainer/coach 2 mogen halen.

Inmiddels ben ik 2 weken aan de slag als ATJC en ik moet zeggen dat ik me erg goed thuis voel. Ik merk dat alle mensen binnen de club erg betrokken zijn en dat er een goede structuur staat. Uiteraard zijn er altijd verbeterpunten. Ik hoop door mijn kennis en ervaring een steentje te kunnen bijdragen aan de vereniging VV Gorecht.

Ik hoop zo spoedig mogelijk met alle mensen binnen de vereniging kennis te maken.

Sportieve groet,

Andries Kooi