Per 1 januari 2014 heeft het bestuur Andries Kooi aangesteld als nieuwe Algemeen Technisch Jeugd Coördinator (ATJC).

Begin vorig jaar had Jouad Boufarra aangegeven onze vereniging te willen verlaten. Zijn contract als ATJC liep tot 31 december 2013. Gelukkig hebben we midden in het seizoen een, naar onze mening, waardige vervanger weten te vinden in de persoon van Andries Kooi. Andries Kooi is ondanks zijn 27 jaar al een zeer ervaren trainer met reeds een aantal jaren ervaring als trainerscoördinator bij GRC. Andries is in het dagelijks leven sportcoach bij het Huis voor de Sport voor de gemeenten Delfzijl en Appingedam en tevens vakleerkracht bewegingsonderwijs.

Andries zal binnenkort starten met een kennismakingsronde binnen onze vereniging. Hij zal zelf geen teams gaan trainen. Het bestuur vindt dat de ATJC zich moet richten op de deskundigheidsbevordering en begeleiding van onze trainers om zodoende onze bloeiende jeugdafdeling verder te ontwikkelen.

Namens het bestuur, Allan Varkevisser