Er is nieuwe input gekomen in de kledingcommissie.

Koen de Groote en Inger Westerhuis gaan vanaf nu helpen met de kleding. Door middel van deze tekst willen we jullie even laten weten wie we zijn en hoe jullie ons kunnen bereiken.

Wij hebben allebei jongens die voetballen bij Gorecht, Koen heeft Joost (E3) en Bart (Hockey) en Inger heeft Wesley ( F1) en Daniël (F5). Onze jongens voetballen met heel veel plezier en wij hebben het gevoel dat wij ook wat voor de club moesten gaan doen. De kledingcommissie kon nieuwe input gebruiken en daar hebben we dan ook erg veel zin in.

Jullie kunnen ons bereiken natuurlijk via je eigen leider, maar je kan ook altijd een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je vraag of opmerking. Gedurende de buitentrainingen van de jeugd (op maandag 17.30 – 18.30 en woensdag 16.00 -18.00 uur) is meestal een van ons aanwezig op de club en bereid om antwoord te geven of zaken te regelen. Deze tijden gelden voor het seizoen 2013-2014.

Groet, Inger en Koen

Jullie kunnen onze contactgegevens ook altijd vinden op de pagina over de kledingcommissie: http://vvgorecht.nl/organisatie/km

Inger Westerhuis                       Koen de Groote