Publicaties

De voetbalvereniging Gorecht bestaat op 1 juli 2015 50 jaar. Zaterdag 27 juni 2015 zal op sportpark De Koepel in Haren het 50 jarig jubileum groots gevierd worden. update: u kunt nu hier het boek 50 jaar v.v. Gorecht bestellen!

Op deze dag zullen er allerlei activiteiten georganiseerd worden en zullen er o.a. diverse oud teams uit vroegere jaren hun kunsten vertonen. Tevens zal er een gezellige feestavond zijn. Houdt voor meer info over al deze activiteiten de komende tijd onze site in de gaten.

Ook komt er een mooi Jubileumboek over 50 jaar Gorecht uit. Het boek zal ongeveer 120 bladzijden beslaan inclusief veel foto's van vroeger en nu. Het is de bedoeling dat het boek bij voorintekening besteld kan worden. Om de prijs hoeft u het niet te laten, want dankzij een donatie van de Vriendenclub van V.V. Gorecht zal de prijs € 12,50 bedragen bij voorinschrijving.

flyerjubileumboek

Wilt u verzekerd zijn van een exemplaar, bestel het dan nu via het inschrijfformulier. Het Jubileumboek wordt uitgegeven onder de volledige verantwoordelijkheid van de Vriendenclub van de V.V. Gorecht.

Iedereen die denkt dat het op 27 juni kan , komt bedrogen uit. Het gaat nl. alleen via de intekenlijst. Als je niet op tijd bestelt krijg je geen boek aangezien er alleen wordt besteld voor diegene die ingetekend hebben. Dus wacht niet te lang om het boek te bestellen voor je het weet ben je te laat.

Het is een fantastisch boek wat je zeker moet hebben!

1

Ook kunt u zich uiteraard aanmelden als vriend van Gorecht. Nader inlichtingen hierover kunt u verkrijgen per email. Op het formulier kunt u aangeven dat u informatie wilt ontvangen. Dit zult u dan ontvangen via de e-mail.

fernandajansen

Fernanda Jansen