Publicaties

Hierbij de eerste nieuwsbrief namens het bestuur van VV Gorecht op regelmatige wijze. Na elke bestuursvergadering, ongeveer een keer per maand, zal deze brief namelijk berichten over de zaken die spelen binnen onze mooie club.

Met enige vertraging maar zoals aangekondigd, wil het bestuur via deze Nieuwsbrief jullie informeren over de lopende zaken en vooral de opstart van het komend seizoen. Voor alles geldt: per week of maand kunnen coronamaatregelen wijzigen. Dat heeft gevolgen voor iedereen privé, maar ook voor alles wat de club organiseert. Raadpleeg deze zomer dus regelmatig de site of stuur een mailtje of app naar de juiste persoon.

Dinsdag 7 juli a.s. komt het bestuur voor het laatst bijeen voor de zomervakantie. Daarna willen we via Sportlink een uitgebreide Nieuwsbrief versturen om iedereen te informeren over de afronding van dit seizoen en de start van het seizoen 20/21.

Beste spelers/speelsters en ouders/verzorgers van de jeugd van vv Gorecht,
Onderstaand het eerste nieuws vanuit de jeugdcommissie in het nieuwe jaar.

Het laatste nieuws dit seizoen  - juli 2018.

Kerstnieuws uit de Jeugdcommissie - december 2017.

Nieuws uit de Jeugdcommissie - augustus 2017.

Nieuws uit de Jeugdcommissie - mei 2017.

Nieuws uit de Jeugdcommissie - december 2016.